Yoga Massage

THAISE YOGA MASSAGE

Lichaamsmassage op basis van strekkingen en drukpunten.

In tegenstelling tot veel andere massages is Thaise Yoga Massage geen massage gebaseerd op het kneden van de huid op een tafel. Het is een lichaamsmassage op een massagemat op de grond. De massage kan gegeven worden in de rug-, zij- en buikligging en zittend. 

De massage onderga je volledig gekleed in soepele kleding.


De massage lijkt in veel opzichten op de voordelen van een Yin Yoga les. Echter doordat de strekkingen en houdingen door de masseur worden verricht, is de mate van ontspanning groter.


VOORDELEN THAISE YOGA MASSAGE

Behandeling van energiebanen, gewrichten en bindweefsels.


Door de strekkingen, stretches en drukpuntmassage worden de spieren, bindweefsels en gewrichten behandeld. De beweging en stretch stimuleren deze waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd en er afvalstoffen afgevoerd worden, aanmaak van nieuw weefsel sneller op gang komt en ze uitgenodigd worden tot ontspanning; allen met als doel dat ze fitter en gezonder worden.

Als gemasseerde kun je ook een energiestroom voelen van de masseur. Tevens wordt er ook gestrecht met als doel de energiebanen* vrij te maken waardoor je fitter wordt en je lijf beter aanvoelt.


* Energiebanen zijn niet zichtbaar of meetbare banen die weinig erkenning hebben in de westerse wereld. Echter in de oosterse wereld worden deze banen, ook wel meridianen, accupuntuurpunten, qi, sen of banen van de levensenergie, heel serieus genomen. Het is ook in dit deel van de wereld waarbij er geneeskundig holistisch naar de mens gekeken wordt. Zowel lichaam, als energie als geest zijn bepalend voor hoe jij je voelt.  Door de energiebanen te stretchen, kun je aanwezige blokkades opheffen waardoor je zowel lichamelijk, als energetisch, als geestelijk beter kunt gaan voelen.

THAISE YOGA MASSAGE THERAPIE


Heb je klachten van fysieke of mentale aard? Je zou dan kunnen denken aan Thaise Yoga Massage Therapie. Er wordt op een holistische wijze (d.w.z. lichaam en geest worden als één gezien) naar je klachten gekeken. Een intake gesprek speelt hier bij een grote rol. Daarna bepalen we samen de behandeling en krijgt je advies mee voor thuis. Net als alle vormen van therapie, heeft ook Thaise Yoga Massage Therapie tijd nodig. Bij een opvolgende behandeling, krijg je vooraf eerst een voortgangsgesprek, opdat de technieken en het advies voor thuis aangepast kunnen worden.


Behandel trajecten die ik succsvol heb doorlopen zijn cliënten met; slaapproblemen, chronisch hoofdpijn (geen migraine), af en aan klachten in de onderrug en het vergroten van ROM na een frozen shoulder.


Heb je vragen over Thaise Yoga Massage Therapie, of wil je deze bespreken neem dan contact op met mij.

CONTACT


Lokatie van de studio:

Weg en Land 44.5, Bergschenhoek


Puk van den Bulk

puk@yogamatra.nl

M +31616096947


SOCIAL MEDIA?


Yoga Matra en Puk van den Bulk zijn niet actief op social media.


Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met mij.

Copyright @ All Rights Reserved by Puk van den Bulk | Yoga Matra