ABOUT

ABOUT PUK VAN DEN BULK


Ongeveer zeven jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van Hot Yang Yoga lessen. Het sportieve karakter van de les sprak mij aan. Ik werd leniger en gespierder waardoor het lonend was om te doen. Naarmate ik langer de lessen volgde, kon ik de ontspanning in de lessen steeds meer waarderen. Ik ben toen ook Yin Yoga lessen gaan volgen, waarin ontspanning en mindfullnes een grotere rol spelen. Waar ik in het begin veel moeite had met de rust vinden in een houding, ging het me nu goed af. Het is fijn om dat te ervaren.


In 2017 kwam mijn 'eigen' Yoga school met een opleiding Hot Yin Yang Teacher Training. Uit nieuwsgierigheid ben ik er aan begonnen, maar al na de eerste les wist ik, ik wil Yoga Docent worden! In maart 2018 heb ik mijn 200uurs opleiding succesvol afgerond.


Het volgen van een opleiding smaakte naar meer, en om die reden ben ik ook de opleiding Thaise Yoga Massage gaan doen bij opleidingscentrum Thai Dee in Utrecht. Het smaakte zelfs zo veel naar meer dat ik na de afronding van de Thaise Yoga Masseur Ontspanningsmassage MBO, ik door ben gegaan met de opleiding tot Thaise Yoga Massage Therapeut HBO.


Het is een geweldig gevoel om mensen te kunnen helpen. 


ABOUT THE STUDIO


De studio is een gerestyled container, met bij binnenkomst een ontvangst ruimte, waar er na de les ook gezellig een kopje thee wordt gedronken. Daar direct aan vast is de werkelijke yogaruimte. Er is plaats voor maximaal 6 personen, waardoor er altijd veel aandacht is voor de deelnemers tijdens de les. De massages worden ook in deze studio gegeven.


In de studio is er infraroodverwarming, wat heel aangenaam is voor je lichaam. Bij infrarood verwarming worden objecten namelijk van binnen uit opgewarmd, in plaats van het opwarmen van de lucht. De temperatuur is iets hoger dan kamertemperatuur, ongeveer 25 graden. Een goed verwarmde ruimte vergroot namelijk het gevoel van welbehagen, waardoor je beter in ontspanning komt.


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de studio.

CONTACT


Lokatie van de studio:

Weg en Land 44.5, Bergschenhoek


Puk van den Bulk

puk@yogamatra.nl

M +31616096947


SOCIAL MEDIA?


Yoga Matra en Puk van den Bulk zijn niet actief op social media.


Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met mij.

Copyright @ All Rights Reserved by Puk van den Bulk | Yoga Matra